Categories
General

Nua fa un rentat d’imatge i actualitza la seva identitat amb una nova arquitectura de marca.

Abans de que es dissolguèssin tots els departaments de Nua Group, Design at Nua va ultimar el primer gran redisseny de la companyia. Ja que Nua continua creixent i explorant nous projectes i nous conceptes, s’ha decidit actualitzar la marca i construir una arquitectura d’identitat clara, simple i elegant.

Abans del redisseny, es va optar per dissenyar un logotip exclusiu i únic per a cada marca o organització dins de Nua. Ara, en canvi, tots els logotips, menys els que estan relacionats amb temes educatius, es modifiquen i es defineixen tots de la següent manera:
Els nous logotips per a les principals marques de Nua Group

Així és com lluiran a partir d’ara tots els logotips del grup: Nua Living, Nua Foods, Nua Culture, Nua Communities, Nua Health…i tots els subprojectes.

Tots els logotips dels dos primers projectes de Nua Living – OPO Village i High House – es queden igual i es modifica el logotip de Nua Day; fent-lo més juganer i adaptat al seu ús en presentacions, merchandising i documents.

Els ja existents logotips per els dos actuals projectes de Nua Living.
El nou logotip de Nua Day.

Nua Group fa una clara transició cap a una identitat més clara, elegant i simple amb la renovació de la majoria de logotips de la casa i amb una arquitectura de marca organitzada i fàcil d’ampliar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s